Filters

Filters

Terug naar overzicht

De BuurtBel


Met de BuurtBel koppelen we buren uit het Oostelijk Havengebied aan elkaar voor burenhulp. Zo zorgen we voor meer verbinding en saamhorigheid in de buurt.

De BuurtBel hoort bij de Eester zorgt en helpt. Heb je behoefte aan een steuntje in de rug? Wil je juist iets betekenen voor een buurtgenoot? Zorg voor elkaar in de buurt, daar zet de Eester sterk op in. Daarom koppelt de Eester buren aan elkaar voor burenhulp. Zoek je iemand die je helpt met boodschappen doen? Of een wandelmaatje? Je kunt het zo gek niet bedenken, wij zoeken een buurtgenoot die jou kan helpen. Ook als je professionele zorg nodig hebt, helpen we je op weg. We onderhouden korte lijnen met zorg- en welzijnsorganisaties en maken jouw stap graag kleiner. We zijn één aanspreekpunt voor al je vragen!

 Aanmelden

Hulp bij
Activering en netwerkversterking, Boodschappen doen, Energiegebruik verminderen, Financiën en administratie, Gebruik digitale middelen, Gezondheid en bewegen, Huisdier verzorgen, Huiswerk en school, Klusjes in huis, Mantelzorgondersteuning, Praktische ondersteuning, Sociale activiteiten, Taalontwikkeling, Tuinonderhoud, Vervoer, Ziekenhuisbegeleiding,

Voor wie
Gezinnen, Jongeren, Ouderen, Volwassenen,

Stadsdeel
Oost,

Contactduur
Zolang het nodig is,

Contactpersoon

Oost
De BuurtBel
debuurtbel@buurtcooperatieohg.nl
0207723814
Bekijk onze projecten